5 vær. villa, 5854 Gislev

Dejlige boliger i Gislev

Gislev er en lille by beliggende i Faaborg Midtfyn Kommune med ca. 1400 indbyggere. Byen har 1 skole - Gislev Friskole og ellers er der  Tre Ege Skolen i Ryslinge. Der er også Børnehaven Snurretoppen. Hovedgaden rummer et rimeligt udvalg af forskellige butikker, så de daglige indkøb kan gøres. Gislev ligger mellem Ringe og Svendborg og ligger ca 7 km fra Kværndrup, hvor der også er mulighed for at gøre sine indkøb. Gislev er beliggende tæt på motorvejen til Odense, hvortil du kan køre på ca. 25-30 min. Boligerne i Bjergager ligger i udkanten af Gislev i fredfyldte rolige omgivelser omgivet af flot natur. Alle boliger har egen have med flisebelagt terrasse, lille redskabsskur samt 1 parkeringsplads. Der er både rækkehuse samt fritliggende parcelhuse.
Energimærke B

Lejemålet ligger i Bjergager i udkanten af Gislev. De 19 boliger i Bjergager er opført som rækkehuse samt fritliggende huse.
Dette 5 værelses lejemål er et fritliggende parcelhus og er indretttet med flisebelagt entré samt bryggers/toilet med ekstra vask og plads til hvidevarer. Dejlig stor indretningsvenlig stue som ligger i åben forbindelse med køkkenet. 4 værelser med indbyggede skabe, samt et lækkert badeværelse. Der er gulvvarme i entré samt badeværelset samt bryggers. Flisebelagt terrasse samt egen stor have medfølger. Der er ligeledes redskabsskur samt mulighed for parkering.

Placering på kortet er omtrentlig

Beliggenhed


BoligID#32943
Udlejers sagsnummer#92
Online siden 05. december 2016

Boliger i nærheden

1 vær. lejlighed, 5854 Gislev

Byhaven
5854 Gislev
Lejlighed Ubegrænset
27 m² / 1 vær. 1.584 kr/md.


Boliga logo
Selvsalg logo
itvang logo
iBoligen logo
Udenom Banken logo
Euroinvestor logo