Om Boliga Lejnu

Vi gør det trygt og sikkert at finde og udleje en bolig

Behøver det være indviklet at søge, finde og leje en bolig? Nej, det synes vi bestemt ikke. Det er hele filosofien bag Boliga Lejnu. Vi har forenklet boligsøgningen, optimeret boligudlejningen og gjort det trygt og sikkert for lejer og udlejer at finde hinanden.

OBS: Det er ikke Boliga Lejnu der udlejer boligerne - vi er kun en annonceringsside. Til gengæld gør vi det nemt for dig at søge og finde dit nye hjem ét sted!

Ingen fusk, ingen fiflerier

Alle annoncer på Lejnu bliver verificeret og gennemgået af vores supportteam.

Alle private udlejere skal valideres med NemID for at benytte Lejnu - vi opfordrer i det hele taget alle til at lade sig NemID-validere for at skabe tryghed og tillid. På Lejnu er der ingen fusk og ingen fiflerier.

Søg lejebolig

Som lejer kan du søge efter dit nye hjem, samt kontakte udlejerne. Du kan gratis oprette en søgeagent, der sørger for, at du får mail hver gang en ny bolig matcher dine krav.

For at kontakte udlejerne skal du købe adgang. Et abonnement koster 249 kr. pr. måned og forlænger automatisk, indtil du stopper det. Du kan nemt stoppe dit abonnement ved at logge ind på Lejnu.dk og gå til 'Mit Lejnu'.

Boliga Lejnu er del af Danmarks største uafhængige boligside

Boliga Lejnu er del af Danmarks største uafhængige boligside, Boliga.dk, med over 900.000 boligsøgende hver måned.
Læs mere om hele koncernen her

Boliga logo
Selvsalg logo
itvang logo
iBoligen logo
Udenom Banken logo
Euroinvestor logo